Meerdaagse tochten

 

Wil jij:

  • met jouw gezin, vrienden of familie een zeiltocht maken?
  • overnachten aan boord?
  • samen koken of je juist lekker laten verzorgen?
  • de Friese meren, het IJsselmeer of de Waddenzee ontdekken?

 

Kom dan samen aan boord en maak een tocht van een weekend, midweek of week.


Wij varen meerdaagse dagtochten met groepen tot 9 personen. De vertrekhaven is Koudum, Friesland. Op ca. 1,5 uur rijden van de Randstad. Het schip is luxe ingericht en helemaal klaar voor een langere tocht. 

 

Zeilen 

We bepalen samen met jullie de ideale tocht rekening houdend met getij, weer en wind. Als je meer dan twee dagen boekt, kunnen we ook de Waddenzee tot ons vaargebied rekenen. We varen een mooie tocht en we leggen aan in een haventje, op een eiland, of we gaan voor anker. Op het Wad kunnen we ook droogvallen wanneer de omstandigheden gunstig zijn.

 

Voorzieningen

Er zijn voor meerdaagse tochten drie hutten aan boord beschikbaar met een dubbele kooi (stapelbed), een hut met een tweepersoonsbed, eigen toilet en wastafel en een loodskooi in het ruim. Er zijn dus 9 slaapplaatsen. Er is een mooi ruim aan boord waar iedereen droog en luxe kan zitten. Er is een keuken, koelkast, vriezer, oven, muziekinstallatie en wifi. 

 

Catering

Voor catering zorgen we aan boord. Maar, ja mag ook zelf het eten en drinken verzorgen, daarvoor rekenen we een kleine opslag in de huurkosten. Als wij de catering verzorgen kan dat van eenvoudig tot luxe. Klik hier voor onze menukaart.

 

Alleen een dagtocht varen?

Wil je met jouw vrienden of familie liever een dagtocht varen? Kijk dan hier.