Droogvaltochten

weekends 21- 23 apr | 5-7 mei | 15-17 sept

 

Wat is er mooier dan zeilen op het Nederlandse Wad. De Groninger is gemaakt voor de Waddenzee en dat zul je merken. Het schip vaart soepel en stevig door de golven en als het getij afneemt kunnen we droogvallen op een zandplaat.

Daar kun je wandelen en genieten. Onze crew kan je alles vertellen over het leven van schelpjes, vogels, vissen en krabben.

 

Programma

Je kunt vrijdagavond na 20 uur inschepen in Makkum. We varen vrijdagavond of zaterdagochtend vanuit Makkum richting  Vlieland of  Terschelling. Daar vallen we droog op een zandplaat. Als het kan blijven de we de hele nacht voor anker op de zandplaat.  Zondagmiddag rond 17 uur zijn we terug in Makkum. 

Aan boord serveren we lekkere maaltijden en wie weet is er voldoende vangst voor een echte pasta met vers gevangen vis of kokkels.

's Avonds kun je na lekker relaxen aan dek of in de kajuit en we hebben altijd voldoende fris, sap, bier en wijn aan boord.

 

Droogvallen: dat moet je een keer meegemaakt hebben!

 

Kosten

  • Prijs per persoon op basis van gedeelde hut, m/v apart, twee personen per hut: € 295,00
  • Twee-persoonshut met tweepersoonsbed en eigen toilet : € 525,00 (voor twee personen)
  • Eenmalig per boeking STO-Garant: € 15,00

Deze prijzen zijn op basis van vol pension. 

 

Accommodatie

Er is een gezellige kajuit om te eten en te chillen met een eigen kombuis (keuken). Aan dek zijn allerlei zitplekjes. Er is een warme douche aan boord, tv en muziekinstallatie. De bedden in de hutten zijn 1.90m lang en wij zorgen voor beddengoed en handdoeken.

De hutten hebben een eigen kledingkastje en kluisje en de hut zelf is ook afsluitbaar.

 

Data, tijden en vertrekplaats

Afvaart: Vrijdagavond om 20 uur.

Terugkomst: Zondagmiddag om 16 uur. 

Haven: Makkum

 

Boeken

Vul het formulier in op deze pagina (rechts) en we nemen zsm contact met je op. Vanwege het beperkt aantal plaatsen aan boord, is je boeking pas definitief na bevestiging van ons.

Wees er snel bij, want we zijn razendsnel vol!