Midzomer-zeiltocht

weekend 23-25 juni

 

De zonnewende is op 21 juni, als Keltisch jaarfeest Litha genoemd. Met Litha bereikt de zon het hoogste punt, alles om ons heen is groen. Het keerpunt wordt gevierd, de langste dag, de meeste zonuren, men wacht de oogst af en de vruchtbaarheid van de gewassen is nu maximaal. Litha wordt in veel Scandinavische landen gevierd en is een vrolijk jaarfeest met muziek, dans en zang. We gaan dat op de Groninger een weekend lang aan boord vieren.

 

Programma

Dit is een weekend in een beetje hippie-style: we gaan waar de wind ons brengt en zoeken mooie ankerplaatsen op, we varen soms ook 's nachts door omdat het nu nauwelijks donker wordt. Er is elke  ochtend voor het ontbijt een actieve meditatie aan dek. Het eten is heerlijk en 100% vegan en dit is een "Natural High" weekend, dat betekent dat we geen alcohol aan boord (nodig) hebben.

Op zaterdagavond vieren we Litha, een feest ter ere van de langste dag met dans, vuur en zang. Neem je muziekinstrument dus mee en je mooiste hippie-outfit..

 

Kosten

  • Prijs per persoon op basis van gedeelde hut, m/v apart, twee personen per hut: € 295,00
  • Twee-persoonshut met tweepersoonsbed en eigen toilet : € 525,00 (voor twee personen)
  • Eenmalig per boeking STO-Garant: € 15,00

 

Deze prijzen zijn op basis van vol pension. 

 

Accommodatie

Er is een gezellige kajuit om te eten en te chillen met een eigen kombuis (keuken). Aan dek zijn allerlei zitplekjes. Er is een warme douche aan boord, tv en muziekinstallatie. De bedden in de hutten zijn 1.90m lang en wij zorgen voor beddengoed en handdoeken.

De hutten hebben een eigen kledingkastje en kluisje en de hut zelf is ook afsluitbaar.

 

Data, tijden en vertrekplaats

Afvaart: Vrijdagochtend 23 juni 20 uur. 

Terugkomst: Zondagmiddag 25 juni om 16 uur. 

Haven: Warns (vlakbij Stavoren)

 

Boeken

Vul het formulier in op deze pagina (rechts) en we nemen zsm contact met je op. Vanwege het beperkt aantal plaatsen aan boord, is je boeking pas definitief na bevestiging van ons.

Wees er snel bij, want we zijn razendsnel vol!