Oerol 2024 - meezeilreis

Donderdag 13 tot zondag 16 juni 2023 vanuit Makkum

 

Oerol gaat weer los in 2024 en wij zijn er het slotweekend bij met onze klipper De Groninger! We varen een mooie tocht van Harlingen naar Terschelling en na afloop weer terug. Op deze manier Oerol beleven is echt een geweldig avontuur.

 

Programma

We varen vanuit Makkum op donderdagmiddag naar Terschelling, je kunt donderdag vanaf 12 uur al inschepen. Op Terschelling blijven we het hele weekend in de haven liggen want tijdens Oerol is een ligplaats heilig en die houden we vast. Zondagmiddag rond 16 uur zijn we terug in Makkum. 

Aan boord is er elke ochtend een ontbijtbuffet van 8  tot 10 uur.  Je kunt dan ook een lunchpakket smeren voor onderweg. Je kunt je ochtends inschrijven om 's avonds aan boord te eten. 

's Avonds kun je na lekker relaxen aan dek of in de kajuit en we hebben altijd voldoende fris, sap, bier en wijn in huis.

We zorgen ervoor dat het tussen 23.00 en 8.00 uur stil is rond de slaapvertrekken.  

 

Oerol met een klassiek zeilschip: de beste combinatie!

 

Kosten

  • Prijs per persoon op basis van gedeelde hut, m/v apart, twee personen per hut: € 375
  • Tweepersoonshut met tweepersoonsbed en eigen toilet : € 595 (voor twee personen)
  • Eenmalig per boeking STO-Garant: € 15,00

 

Deze prijzen zijn op basis van overtocht, logies, ontbijt en lunch. Warm eten aan boord, drankjes en Oerol tickets zijn niet inbegrepen. 

 

Accommodatie

Er is een gezellige kajuit om te eten en te chillen met een eigen kombuis (keuken). Aan dek zijn allerlei zitplekjes. Er is een warme douche aan boord, tv en muziekinstallatie. De bedden in de hutten zijn 1.90m lang en wij zorgen voor beddengoed en handdoeken.

De hutten hebben een eigen kledingkastje en kluisje en de hut zelf is ook afsluitbaar.

 

Data, tijden en vertrekplaats

Afvaart: Donderdagmiddag 13 juni 0m 14 uur.  Inschepen vanaf 12 uur.

Terugkomst: Zondagmiddag 16 juni om 16 uur. 

Haven: Makkum

 

Entree Oerol

Jouw entree voor het Oerol-programma kun je zelf regelen via de site van Oerol 2024.

 

Boeken

Vul het formulier in op deze pagina (rechts) en we nemen zsm contact met je op. Vanwege het beperkt aantal plaatsen aan boord, is je boeking pas definitief na bevestiging van ons.

Wees er snel bij, want we zijn razendsnel vol!