Viking-mannenzeiltocht

weekend 2-4 juni 2023

 

Zeilen met alleen maar mannen is een te gekke ervaring. We ervaren een stoere broederschap, met respect en plezier.We zoeken het ruime sop op en iedereen helpt mee om het schip optimaal te varen, het liefst hebben we een beetje sterke wind. Tijdens dit weekend mag je alles: zelfs aan het roer staan!

 

Programma

Vrijdagavond kun je inschepen en varen we meteen af. Zaterdagen zondagochtend is er een kleine workout /warming up aan boord (op elk niveau!) om wakker te worden.

De rest van de dagen varen we een flinke zeiltocht waarbij samenwerken, plezier en 'mijlen maken' voorop staan.  We verdelen alle taken aan boord en iedereen heeft een actieve rol.

We koken samen een echt scheepsmaal en als het kan stoken we 's avonds een goed kampvuur aan wal. Bij het vuur is er altijd ruimte voor verhalen en liederen: sterk en zwak maar altijd authentiek.

Kom zoals je bent, iedere man is welkom.

 

Kosten

  • Prijs per persoon op basis van gedeelde hut, m/v apart, twee personen per hut: € 295,00
  • Twee-persoonshut met tweepersoonsbed en eigen toilet : € 525,00 (voor twee personen)
  • Eenmalig per boeking STO-Garant: € 15,00

 

Deze prijzen zijn op basis van vol pension. 

 

Accommodatie

Er is een gezellige kajuit om te eten en te chillen met een eigen kombuis (keuken). Aan dek zijn allerlei zitplekjes. Er is een warme douche aan boord, tv en muziekinstallatie. De bedden in de hutten zijn 1.90m lang en wij zorgen voor beddengoed en handdoeken.

De hutten hebben een eigen kledingkastje en kluisje en de hut zelf is ook afsluitbaar.

 

Data, tijden en vertrekplaats

Afvaart: Vrijdagochtend  2  juni om 20 uur.

Terugkomst: Zondagmiddag 4 juni om 16 uur. 

Haven: Warns (vlakbij Stavoren)

 

Boeken

Vul het formulier in op deze pagina (rechts) en we nemen zsm contact met je op. Vanwege het beperkt aantal plaatsen aan boord, is je boeking pas definitief na bevestiging van ons.

Wees er snel bij, want we zijn razendsnel vol!